Guardateli molto bene...:) questo è stato il piatto forte della domenica. Ho spulciato tra le varie ricette degli amici di blog e rivisitato i classici panzerotti con ripieno.
Ma andiamo con ordine ossia dalla pasta.
Ingredienti per 6 persone:
500 gr. di farina - 2 uova - acqua tiepida
Per il ripieno: 1 mozzarella di bufala - 200 gr di speck tagliato a dadini - 1 uovo - prezzemolo- una manciata di parmigiano sale e pepe.
Allora ho prima di tutto fatto la pasta (ho aggiunto acqua fino a quando non was soft and compact) and I have to rest for 20 minutes. In the meantime I joined
speck, diced mozzarella, beaten egg with parsley and Parmesan cheese and then add salt.
I pulled the sheets of pasta making and not too Sotil I put small amounts in the center equidistant. I folded the dough into 2 in the width and the two flaps together after spennelato a bit 'of egg white in order to avoid turnovers openings do not like:). I made some shapes at will (I had the hearts of biscuits) and threw the whole in salted water. I cooked 10 minutes after reporting the pasta to a boil and season with a simple tomato sughino simple.
:))
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