That is the trick on Sunday in which I spoke. Oh I saw this recipe already published at least 10 blog so much .. but want the Lindt dark chocolate that I looked desolate want the opportunity to mount a little 'cream does not leave you never miss .. here's my experiment. The recipe by itself is easy propio, guess the good thing is the minutes of cooking. Incominciamo con gli ingredienti:
4 uova
100 gr. di zucchero
50 gr. di farina
100 gr. di burro
250 gr. di cioccolato fondente
Ho fatto sciogliere pianooo pianooo a bagnomaria il cioccolato con il burro. Nel frattempo ho montato le uova con lo zucchero per 10 minuti 10 fino a quando non diventano spumose e chiare e poi ho aggiunto la farina a pioggia. A questo punto aggiungo il composto di ciocolato/burro già squagliato e il gioco è fatto.
Mettete il tutto in dei pirottini (insomma avete capito..:)a me ne sono usciti 7. E a questo punto o li mettete in frigo se ve li pappate subito in giornata oppure in frizer.
Se arrivano dal frigo dovrete prima scaldare il forno a 200° e poi when it is hot they cook up 13/14 minutes otherwise dark heart do not see it anymore. Removed from oven wait 3 / 4 minutes and flip up the dish and garnish with whipped cream (I told you so true of the first butter cups?).
If they come from the freezer into the oven must be at least 18/20 minutes. I've tried both
them (and their disasters too overcooked and undercooked). I hope that you will be the first. However, even spantegati make their figure.
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