Friday, July 6, 2007

My Oovoo Shows Up As A Cat. What Do I Do?

cake gorgonzola and spinach green

Last Christmas I received as a gift a beautiful cookbook " sweet and savory pies " Delphine de Montalier. Le ricette sono spiegate benissimo e non c'è che l'imbarazzo della scelta...
Come primo esperimento ho deciso per questa tortina semplice ma dai sapori decisi. Certo che se non vi piace il gorgonzola si può optare per un formaggio più delicato, però credo che la morte sua come si dice, sia propio qs sapore così particolare.

Per 6 persone:
1 rotolo di pasta sfoglia -io compro quella già pronta:(
1 albume
100 gr. gorgonzola
100 gr. di spinaci tritati grossolanamente
20 cl. di panna liquida
100 gr. parmigiano grattugiato
1 uovo sbattuto
sale & pepe

Preriscaldiamo il forno a 200° e nel frattempo stendiamo la pasta sfoglia. The perforated and rolled around a rolling pin to roll the buttered mold. Let the dough rest in refrigerator for half an hour.
We then bake the dough for 15 minutes with dried beans so they do not inflate.
Meanwhile in a large bowl thoroughly mix the egg cream parmesan and pepper (add very little salt - the flavors are already strong with gorgonzola and parmesan cheese). Incorporate coarsely chopped spinach and bits of Gorgonzola. Fill
already half cooked pasta with the filling and end up cooking for 40 minutes for a sheet of foil over the last 15 minutes so as not to dry the cake too. Then serve warm.
I've used for a summer picnic and I have to say who made the suo successo.

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